Blek dobio godišnju nagradu Hrvatskog saveza sportske rekreacije

19:23h
0

101130-blek-mZlatko Blažeković Blek, tajnik koprivničkog Old Timer Kluba Biciklin, dobitnik je godišnje nagrade „Prof.dr.sc. Mirko Relac” koju dodjeljuje Hrvatski savez sportske rekreacije „Sport za sve”. Godišnja nagrada dodjeljuje se istaknutim pojedincima koji su postigli zapažene uspjehe na području sportske rekreacije tijekom najmanje pet godina.


Old Timer Klub već niz godina aktivno djeluje u području sportske rekreacije promičući zdrav život i brigu za okoliš i to na način da je otvoren za sve one koji žele sudjelovati u akcijama.

Njihove su aktivnosti prepoznate i od strane drugih van Koprivnice, a o kvaliteti organizacije i inicijativa govore i česti pozivi mnogih gradova, udruga i organizacija da se uključe u njihove programe.

U velikom dijelu za to je zaslužan Zlatko Blažeković Blek, koji svojom energijom, upornošću i inicijativom osmišljava i provodi niz programa od kojih svakako treba istaknuti Festival biciklističke rekreacije Hrvatske „Biciklom po Podravini” i „Dan bicikla i biciklizma grada Koprivnice”, koprivnički muzej bicikla na otvorenom „Od Leonarda da Vincia do danas”, izdanje pet knjiga/brošura vezanih uz sportsku rekreaciju biciklom i druge rekreativne aktivnosti, te preko 25 godišnjih programa koje realizira Klub, ističe se u priopćenju Old Timer Kluba Biciklin.

Nagrada će popularnom Bleku biti uručena ovog petka u Zagrebu.

čitam...