TREĆA HNL SJEVER

Bod po bod, vrh tablice. Tehničar je remijima otvorio, a na četvrtome mjestu završio jesen, Milek: U igri smo za prve tri pozicije, kamo i pripadamo

Potvrdio nam je dolazak dvaju pojačanja, Strajnića i Draguljića. S ostalim mogućim dolascima i odlascima nije upoznat.

18:00h
0
Foto: Jurica Karan
Alen Milek u dresu Tehničara iz Cvetkovca (bijeli) // Foto: Jurica Karan

Prvo 1-1 s đurđevačkim Graničarom, onda identična podjela bodova s Papukom pa, za kraj, opet 1-1 na gostovanju u Ludbregu kod Podravine. Takav je start Tehničara iz Cvetkovca bio u ovu sezonu Treće HNL Sjever. 


– Početak sezone otvorili smo dosta loše, očekivali smo puno više bodova. Ali, znali smo da ne smijemo posustati i to nam se vratilo u nastavku. Prosipali smo bodove gdje nismo trebali, a osvajali gdje nismo računali. To je nogomet – kazao nam je Alen Milek, igrač Tehničara.

Savladali su, potom, Bjelovar Polet u Svetome Martinu na Muri, zatim – opet – remizirali 1-1 u Križevcima, nakon čega su šest bodova upisali protiv virovskog Podravca i Virovitice. Nula na semaforu ostala je u Ždralovima, dok im je prvi poraz nanio Rudar iz Murskog Središća. Do kraja jeseni uzeli su bod u ogledu s Varteksom, nadigrali Picoke, izgubili od Papuka i pred zimski odmor savladali Ludbrežane. Ukupno su, dakle, s veseljem teren napuštali šest puta, jednako toliko uzeli po bod – po čemu su vodeći u ligi – te dvaput izgubili. Bodovi kažu 24, uz gol-razliku 22-12.

– Zadovoljni smo plasmanom jer smo u gornjem dijelu tablice, potpuno smo u igri za prva tri mjesta kamo, realno, i pripadamo – smatra Milek.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

U kontekstu pandemije koronavirusa koji je poljuljao nogometne tokove kaže kako su se odlično snašli. Bilo se teško, dodaje, vratiti natjecateljskom ritmu nakon dva tjedna samoizolacije. Ipak, zadovoljan je prilagodbom ekipe na neželjenu situaciju.

– Teško je igrati bez navijača, imali smo osjećaj kao da igramo trening utakmice. No, s vremenom smo se priviknuli – kaže Milek.

Individualna, Milekova računica pokazuje četiri postignuta pogotka.

– U globalu, zadovoljan sam nastupima. Imam odličnu ekipu, odmah je lakše igrati. Nadam se da ćemo u nastavku, zajedno, biti još bolji – govori.

Potvrdio nam je dolazak dvaju pojačanja, Strajnića Draguljića. S ostalim mogućim dolascima i odlascima nije upoznat.

– Što se tiče proljeća, mogu sa sigurnošću kazati da ćemo se boriti za prve tri pozicije ako neće biti većih promjena – zaključio je.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

čitam...