od iduće srijede

Bogat program proslave Dana općine Kloštar Podravski, šlag na torti je koncert popularnog tamburaškog sastava Gazde

Nedjelja je rezervirana za Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu od 11 sati, a od 13 sati će biti svečano otvorenje Motocross utrke u Kozarevcu.

09:30h
0
Koncert Gazde
Foto: Ivan Brkić

Općina Kloštar Podravski za proslavu svog dana pripremila je bogat program.

Sve će početi u srijedu, 29. svibnja priredbom učenika Osnovne škole Kloštar Podravski povodom proslave Dana škole. 

Proslava se nastavlja u četvrtak polaganjem vijenaca poginulim braniteljima Domovinskog rata te svetom misom u Župnoj crkvi sv. Benedikta u devet sati, dok je za 16 sati planiran Sajam starina, domaćih proizvoda i ručnih radova u Društvenom domu Kloštra Podravskog.

Petak je rezerviran za izložbu slika slikara Mirka Horvata koja se otvara u 18 sati, u 19 sati će biti upriličen igrokaz u izvedbi Folklorne udruge Kloštar Podravski, dok će u 20 sati dan zaokružiti prekrasan koncert u dječjoj izvedbi pod nazivom Djeca se sjećaju Arsena, Britvića, Jergovića i Olivera.

Glavni dan proslave Dana općine bit će u subotu, a bogati program će ispuniti cijeli dan. Za 10 sati planirano je svečano otvorenje ceste Kozarevac – Mala Črešnjevica, dok se u 10.45 svečano otvara dječje igralište u Kozarevcu. Od 11 sati planirano je natjecanje u gađanju glinenih golubova u organizaciji Lovačke udruge Srndać, a točno u podne počinje svečana sjednica Općinskog vijeća Kloštra Podravskog. Od 14.30 planirano je natjecanje u kuhanju gulaša pored vatrogasnog doma DVD-a Kloštar Podravski, a u 18 sati se očekuje proglašenje pobjednika istog. Cijelu subotnju proslavu zaokružit će koncert jednog od najboljih tamburaških sastava Gazde, koji će se održati pored nogometnog igrališta.

Nedjelja je rezervirana za Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu od 11 sati, a od 13 sati će biti svečano otvorenje Motocross utrke u Kozarevcu.

čitam...
Loading...