Bojan Jambrošić obradio Queen

00:05h
0
Bojan Jambrošić // Foto: Arhiva

Pothvat u koji se upusti rijetko koji glazbenik, obraditi je pjesmu jednog od najboljih muških vokala svih vremena, Freddiea Mercuryja. Bojanu Jambrošiću, koji je svoje izuzetne vokalne sposobnosti predstavio na svoja dva albuma, ali i seriji akustičnih obrada, to je uspjelo pokazavši na taj način kako nema prepreke koju svojim vokalnim sposobnostima ne može prijeći.

Do sada, Bojan Jambrošić i gitarist Matija Evačić predstavili su nekoliko uspješnih akustičnih obrada među kojima i obrade Brune Marsa, The Calling, Take That i Toše Proeskog. Producent na acoustic session serijalu je Marko Horvat, dok se za spotove pobrinula NEXUS produkcija.

– Bilo je zaista teško odabrati božićni cover. Nakon dosta razmišljanja, uz poštovanje prema legendarnom Mercuryju, odabrali smo upravo Queenov hit Thank God It’s Christmas. Nadamo se da će se ova obrada publici svidjeti – rekao je Jambrošić.

Cilj acoustic session serijala predstaviti je Jambrošićeve vokalne sposobnosti u jednom širem kontekstu, , unošenjem autorskih elemenata u već poznate svjetske hitove.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW