11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
EVO PRILIKE

Bolnica opet zapošljava, traže se sestre, fizioterapeuti, tehničari, ali i osoba koja će pripremati obroke, pogledajte uvjete
B

Ako ste kandidat koji ispunjava uvjete ponudu možete poslati u roku od osam dana od objave na službenoj web-stranici bolnice te Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Ne propustite

Iz Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek prošlog su tjedna priopćili da nastavljaju suradnju s devet liječnika koji su stekli uvjete za mirovinu, a prema Zakonu o radu nastavit će raditi do 67 godine života. Produženjem ugovora uspjeli su na određeni period pokrpati kadrovsku križaljku koja je u stalnoj potrebi za popunjavanje svojih redova novim zdravstvenim kadrom.

Nova runda natječaja objavljena je već u petak na internetskoj stranici bolnice. Ovaj put bolnica je u potrazi za osam osoba od čega sedam zdravstvene struke i jednog kuhara ili kuharicu.

Iz natječaja je vidljivo da bolnica na određeno vrijeme traži tri prvostupnice sestrinstva i dva prvostupnika fizioterapije koji da bi ušli u uži u izbor moraju imati barem godinu dana radnog iskustva. Osim njih, traže se i dva zdravstveno-laboratorijska tehničara ili tehničarke koji će prije nego ih se zaposli za stalno morati proći probni rad od dva mjeseca.

Na neodređeno, ali uz probni rad od dva mjeseca, zapošljava se i kuhar, odnosno kuharica za koje je propisan i uvjet da mora imati završenu školu za VKV kuhare ili biti kuhar specijalist.

Ako ste kandidat koji ispunjava uvjete ponudu možete poslati u roku od osam dana od objave na službenoj web-stranici bolnice te Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti