Ostao je još jedan dan do povijesne utakmice Borca iz Imbriovca i Dinama iz Zagreba. Na svojoj Facebook stranici Borac Imbriovec poručio je navijačima kako su stupili u kontakt s predstavnikom Dinama, gospodinom Bukovinom u vezi odigravanja utakmice u slučaju lošeg vremena. Iz Dinama su poručili kako će se utakmica odigrati bez obzira na vremenske uvjete.

Utakmica se igra sutra, u srijedu, u 15.30 sati, a iz kluba također mole sve navijače da dođu na vrijeme kako bi se izbjegle gužve.

Popričali smo s igračima Imbriovca koji su nam iznijeli svoje prognoze i osjećaje uoči najveće utakmice u njihovoj karijeri.

– Polako se približava toliko iščekivana utakmica, kako za nas igrače tako i za ljude oko kluba. Ova utakmica je nagrada za trud i zalaganje koje smo uložili tijekom priprema i to nam se vratilo. S nestrpljenjem očekujemo početak utakmice, na teren nećemo doći s bijelom zastavom nego ćemo dati sve od sebe i pokušati pobijediti. Svi smo spremni, ima nas nekoliko načetih, ali kad krene utakmica nitko neće misliti na to. Najavljena je kiša, a to može biti dvosjekli mač, vidjeli smo da se Dinamo ovog vikenda snašao dobro u kišnim uvjetima na utakmici protiv Zaprešića (pobjeda 1-3) – rekao je Goran Vuk, igrač Imbriovca.

– Osjećam se odlično kao i cijela ekipa, svi živimo za ovu utakmicu, jedva čekamo da izađemo na teren i pokažemo tko smo  i što smo. Ovakve utakmice gdje nemamo što izgubiti su najslađe, a možemo dobiti jako puno. Kompletni smo, ozljeđenih nema, a oni koje zateže oni će preboliti. Najavljena kiša je jedina stvar koja nam trenutno pravi probleme zbog navijača koje priželjkujemo u što većem broju. Ovom prilikom želim sve pozvati na događaj stoljeća sutra u Imbriovec u 15.30 sati – izjavio je Luka Prvčić, jedan od najborbenijih igrača Borca.

– Ovo je izniman uspjeh našeg kluba, kruna dobrog rada u ovoj i protekloj sezoni. Utakmicu nitko ne može dočekati, a iako vrijeme stvara male probleme, sigurno je kako ćemo sutra svi izaći na teren i dati sve od sebe. Danas imamo trening uoči utakmice gdje ćemo dogovoriti zadnje detalje za sutrašnji susret – rekao nam je Karlo Pjetri, veznjak Borca.

Podsjećamo vas da do danas navečer dijelimo ulaznice koje sretni dobitnici mogu podići u redakciji portala ePodravina na dan utakmice u srijedu.

U Imbriovec sutra stižu Soudani, Olmo, Hodžić, Gojak, Zagorac i Antolić gdje će se suprostaviti Vrkiću, Bačiju, Oršiću, Fažonu, Prvčiću i Šegoviću. Tko će izaći kao pobjednik, vidjet ćemo sutra.

Utakmica počinje u 15.30 sati, osigurana je montažna trbina za predstavnike klubova, utakmicu osigurava oko 50 zaštitara, a Dinamo u Imbriovec stiže sat i pol prije utakmice. Glavni sudac bit će Igor Križarić iz Čakovca, dok će mu pomoćnici biti Borut Križarić, Branko Bacinger i Marin Horvat, također iz Čakovca.

 

 

čitam...