Borac iz Imbriovca osigurao naslov prvaka Prve ŽNL

12:00h
0
100405-lopta-m

U derbiju pretposljednjeg, 29. kola Prve županijske nogometne lige, odigranom u Đelekovcu, Osvit je pobijedio momčad Ferdinandovca 5-4. Za Đelekovčane je dva puta zabio Mraz te po jednom Indir, Matošić i Gregurek, dok je za Ferdinandovac tri puta zabio Karan te jednom Carek.


Nogometaši Tomislava iz Drnja pred svojim navijačima pobijedili su Bratstvo iz Kunovca s više nego uvjerljivih 7-2, Miklinovec i Graničar iz Đurđevca podijelili su bodove odigravši 2-2, dok je u Subotici Podravskoj Sabarija poražena od Mladosti iz Malog Otoka 4-3.

Borac iz Imbriovca na svom travnjaku pobijedio je Panoniju iz Peteranca 5-2, u Podravskim Sesvetama Drava je s čak 8-0 pobijedila Viktoriju iz Vojakovca, u Legradu je Graničar pobijedio Omladinac Slogu iz Herešina 4-1, dok je Mladost iz Koprivničkih Bregi pred svojim navijačima upisala sva tri boda pobijedivši Tehniku 5-4.

Nakon 29 odigranih kola na prvom mjestu ljestvice Prve ŽNL nalazi se Borac iz Imbriovca, koji je kolo prije kraja prvenstva osvojio naslov prvaka prve županijske nogometne lige, te ima 71 bod. Na drugom mjestu nalazi se Mladost iz Malog Otoka sa 67 bodova, dok je i dalje treći Osvit iz Đelekovca s 55 bodova.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr

čitam...