ŽUPANIJSKI MERCATO

Borac potvrdio dolazak stopera iz Cvetkovca, veliki remont u Miklinovcu od kojeg su se oprostili Halusek i Matijašec

Žuta podmornica minulu je sezonu Prve ŽNL završila na solidnom sedmom mjestu, ali očito da su ambicije prigradskog kluba puno veće za narednu sezonu

12:03h
0
ŽNL, Cvetkovec - Graničar
Foto: Ivan Balija

Županijski mercato u punom je tijeku i klubovi polako rješavaju igračku križaljku za nadolazeću prvenstvenu sezonu,

Za sada je najprometnije u svlačionici županijskog prvoligaša Miklinovca koji, sudeći prema svemu, u novu sezonu ulazi s potpunim ‘remontom’ u igračkom kadru.

Od aktivnog igranja oprostili su se Dino Halusek i Marko Matijašec, a klubu su pristupili polivalentni Josip Salajec i veznjak Luka Lončar iz Koprivnice, Ivan Dološčak iz Sokola i vratar Filip Kodrič, dijete Močila. Također, nakon kraće pauze od nogometa u kadar Miklinovca vraća se i Dominik Betti, koji može pokriti bočne pozicije.

Miklinovec Tomislav Drnje
Dino Halusek oprostio se sa seniorima Miklinovca // Foto: Vedran Tkalec

Kako smo doznali, trenutno rade na dolasku napadača, a velika želja im je Domagoj Baričić, odličan strijelac koji igra u redovima Graničara iz Legrada.

Žuta podmornica minulu je sezonu Prve ŽNL završila na solidnom sedmom mjestu, ali očito da su ambicije prigradskog kluba puno veće za narednu sezonu.

ferdinandovac virje podravac jk
Sanjin Strajnić u dresu Podravca iz Virja // Foto: Jurica Karan

Što se tiče zvučnijih transfera, dosadašnji stoper Tehničara iz Cvetkovca, Sanjin Strajnić, dogovorio je prelazak u Borac iz Imbriovca. Strajnić je dobro poznato županijskog nogometno ime, u minuloj sezoni s Tehničarom je osvojio naslov pobjednika Četvrte NL BJ-KC-VT i Županijskog kupa, a u karijeri je igrao za Koprivnicu, Podravac iz Virja, Tomislav iz Drnja te austrijske niželigaše.

Od ostalih transfera, svakako vrijedi izdvojiti da je Bratstvo iz Kunovca osiguralo usluge Karla Baboka, koji dolazi iz vojakovačke Viktorije koja je ispala iz Prve ŽNL.

luka lončar
Izvor: NK Miklinovec (Facebook)
josip salajec
Izvor: NK Miklinovec (Facebook)
ivan dološčak
Izvor: NK Miklinovec (Facebook)
dominik betti
Izvor: NK Miklinovec (Facebook)