županijski kup

FOTO Borac siguran protiv Drave, Sloga u Kloštar stigla sa samo 10 igrača, Tehničar uvjerljiv protiv Picoka

Ivanečka Sloga ispala je iz kupa nakon poraza u Kloštru Podravskom rezultatom 4-1. Sloga je stigla sa samo 10 igrača, a unatoč tome prvi su stigli u vodstvo, strijelac je bio Posavec.

18:08h
0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prije nekoliko dana saznali smo prvog putnika u četvrtinu finala kupa, to je Tomislav iz Drnja koji je prošao bez borbe nakon odustajanja Gornje Rijeke. Susret Tehnike i Starigada kreće u 18 sati, a Podravac i križevački Radnik igrat će idući tjedan.

Koprivnica je lako svladala sigečku Mladost rezultatom 5-1, dok je legradski Graničar poražen s 3-1 od Tomislav-Radnika u gostima. Za domaćine su zabijali Kusobrak (2) i Markešić, dok je jedini gol gostiju djelo trenera i igrača Baričića.

Tehničar je bio uvjerljiv protiv đurđevačkog Graničara, završilo je 5-0. Goste je načeo Jambrušić s dva pogotka, a po jedan su zabili Lovrek, Hudak i Srpak.

Borac je ozbiljno shvatio Dravu i slavio s 1-4 u Podravskim Sesvetama. Nova dva pogotka zabio je Rajić, a jednog su zabili Pjetri i Balent.

Ivanečka Sloga ispala je iz kupa nakon poraza u Kloštru Podravskom rezultatom 4-1. Sloga je stigla sa samo 10 igrača, a unatoč tome prvi su stigli u vodstvo, strijelac je bio Posavec. Domaćin se uozbiljio i na kraju slavio s četiri zabijena pogotka. Zabili su Golubić, Presečan i Šandrovčan (2).

Četvrtina finala igra se na proljeće.

Osmina finala kupa, 10. listopad, 16 sati

Koprivnica – Mladost Sigetec 5-1
Tomislav Drnje – Gornja Rijeka 3-0 / bez borbe
Podravac Virje – Radnik-Križevci / 17. listopad
Tomislav-Radnik – Graničar Legrad 3-1
Tehničar – Graničar Đurđevac 5-0
Mladost KP – Sloga KI 4-1
Tehnika – Starigrad  / 18 sati
Drava PS – Borac I 1-4

čitam...