Božić u Rementincu – najnovija pjesma koprivničkog benda Dead Fish

15:05h
0
Dead Fish za vrijeme nastupa

Koprivnički bend Dead Fish također je objavio jednu pjesmu prigodom nadolazećih blagdana, ali kod njih je ipak više riječ o provokativnoj pjesmi nego što je to slučaj s ostalim božićnim baladama. Osim što su pjesmu objavili, za nju su snimili i animirani video spot pod nazivom Božić u Remetincu.

Nakon albuma Okreni ploču, objavljenog za nezavisni RockLive Records, te preko 20 koncerata u 2013. godini u brojnim klubovima, koprivnički Dead Fish po prvi je put u karijeri objavio jednu blagdansku pjesmu. No, kao i u mnogim stvarima Dead Fish i dalje ostaje netipičan bend te u pjesmi Božić u Remetincu daje malo drugačiji pogled na ludilo koje zahvati cijeli svijet krajem prosinca.

– Pjesmu posvećujemo svim poštenim i časnim Hrvaticama i Hrvatima koji su igrom slučaja završili u popularnom Remetincu. Priča je naravno izmišljena, a svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna – poručuju članovi benda.

Pjesma je obrada popularne „We Didn’t Start The Fire” od Billy Joel, dok su svoju varijantu u Hrvatskoj već napravili Dino Dvornik i Boris Novković.

Novu pjesmu uz animirani video spot pogledajte na YouTube kanalu benda.

<iframe width=”640″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/tA4lUcUCxSo” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>