Bralić i Intrade, Cambi, Coce i Koprivnica // Veliki koncert klapa za Valentinovo u Koprivnici // Dobitnici Nagradne igre

11:51h
0
Velike klape na okupu

PlakatNaziv još jednog u nizu klapskih koncertnih spektakala – Klape u Podravini – pomalo zvuči nespojivo. Ali ako uzmemo u obzir kako su naše najbolje hrvatske klape već treću godinu na hrvatskoj turneji i ako uzmemo u obzir da su obišli cijelu Hrvatsku i to nekoliko puta, onda nam nakon te činjenice sve ima smisla i sve nam se čini spojivo pa tako i klapska pisma u Podravini.

Atmosfera koja krasi ove spektakle je neodoljiva, prepuna pozitivne atmosfere i stvarno su jedinstveni na ovim prostorima. Publika postaje dio klape i kada cijela dvorana zapjeva sa njima to je doživljaj koji se ne zaboravlja i ne propušta!

Klape su ove godine odlučile da dan ljubavi bude rezerviran za njih i njihove najvjernije obožavatelje i teško je zamisliti romantičnijii način za provod. Mini turneju koncerata za Valentinovo započeti će Klapa Cambi (Kaštel Kambelovac), prva hrvatska klapa koja se upravo vratila sa svoje samostalne američke turneje, 14.02.13. velikim koncertom u Rijeci, da bi nakon toga zajedno sa izvrsnim klapama nastupili, 15.02.2013., u Koprivnici.

U  Koprivnici na novom klapskom spektaklu nastupiti će naše sjajne klapske zvijezde:

Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Cambi i klapa Maslina uz njihove drage goste Vinkom Coce i klapom Koprivnica.

Koprivničkom dvoranom Srednje škole, 15.02., orit će se klapska pisma koja je osvojila sve nas, a sada su klape krenule i na osvajanje Amerike, a u pripremi je i turneja u Australiji. Koncerte u susjednoj Sloveniji i u Europi više nitko ne može ni izbrojiti.

Prema našim informacijama, interes za ovim koncertom je velik, a ulaznice se nalaze u prodaji:
Šareni Dućan i Caffe bar Plus u Koprivnici, Gradska Kavana Đurđevac, Caffe bar Glamur Križevci, Caffe bar Enigma Ludbreg i u sustavu Eventima – www.eventim.hr. Cijena ulaznica je 80kn (tribina-parter) i 120kn VIP parter.

Ne propustite jedan od najljepših klapskih koncerata ovog Valentinova !!!

Organizator koncerta i Koprivnica.net pripremili su nagradnu igru gdje ste imali mogućnost osvojiti tri puta po jednu ulaznicu. Čestitamo izvučenim dobitnicima:

1. Ljubica Markovinović, Koprivnica
2. Sanja Dević, Mali Poganac, Sokolovac
3. Željko Kljunić, Draganovec,Koprivnica

Ulaznice se mogu podići s osobnom iskaznicom na ulazu prije početka koncerta.

čitam...