tranfer vrijedan milijun eura

Branič Farmaceuta na korak do transfera u ruskog giganta? I škotski Rangersi poslali upit

U Moskvi bi ga mogao dočekati Kristijan Bistrović koji je ove zime potpisao za CSKA. 

10:12h
0
Nk Slaven Belupo - Nk Dinamo
Foto: Ivan Brkić

Najvrjedniji eksponat Slavenove svlačionice na korak je do transfera u Rusiju. Kako piše škotski Daily Record, prije gotovo tri tjedna otvoren upit za Katića u Koprivnicu je poslao slavni škotski prvoligaš Glasgow Rangers. Zanimljivo, Rangersi imaju novog trenera, slavnog nogometaša Stevena Gerrarda. Upravo je on Katića nešto ranije označio kao poželjnog braniča.


Međutim, prema najnovijim informacijama koje posjeduje ovaj škotski list, Katić se uputio na pregovore u Rusiju. Spartak iz Moskve bio je konkretniji i čini se kako je Katić otišao put Rusije kako bi riješio ugovorne uvjete.

Dugo se vrti priča oko odlaska Nikole Katića koji je branio boje hrvatske reprezentacije na prijateljskoj utakmici protiv Meksika. Postojao je interes Hajduka, Osijeka, a sad su najsvježiji interesanti škotski velikan Rangers i ruski gigant Spartak iz Moskve.

Prema posljednjim podacima na transfermarktu, vrijednost Nikole Katića iznosi 950 tisuća eura. Farmaceuti vjerojatno neće pristati na ništa ispod milijun eura.

Hoće li doći do transfera, vidjet ćemo u narednim danima.

U Moskvi bi ga mogao dočekati Kristijan Bistrović koji je ove zime potpisao za CSKA.

čitam...