užas

Brat Nenada koji je izgubio život u bunaru: Tražio sam ga, mislio sam da u bunaru vidim krpu, a to je bila papuča

Sahrana nesretnog preminulog čovjeka bit će u utorak na mjesnom groblju u Koprivničkom Ivancu.

12:20h
0
Foto: 24 sata

U četvrtak sam oko 19.30 sati otišao do brata Nenada, koji je živio sam u roditeljskoj kući i tada mi je rekao da će morati popraviti struju na hidroforu, jer nema vode – kazao nam je u ponedjeljak njegov osam godina stariji brat Davor Vrbelj (52) iz Koprivničkog Ivanca koji je zajedno sa suprugom pronašao bratovo tijelo u nedjelju u bunaru, kako piše 24sata.

Davor je ispričao da su on i supruga redovito skrbili i obilazili 44-godišnjeg Nenada, koji je bio nezaposlen.

U petak, nakon posla Davor je došao u dvorište između dvije kuće koje dijeli samo jedno imanje i nije vidio brata. Pomislio je da je otišao negdje raditi.

Na bunaru je bio odmaknut betonski poklopac koji je u ravnini zemlje i kako nam je rekao ‘naluknuo’ se i vidio u vodi nešto, za što je pomislio da je krpa.

– Stavio sam poklopac na bunar da slučajno netko ne bi upao u njega i taj dan otišao na posao. U subotu sam ponovo došao, ali ga nisam našao. Pomislio sam da je nekome nešto otišao pomoći. Noć sa subote na nedjelju me mučila neka mora i jedva sam dočekao jutro i otišao k bratu u dvorište i podigao poklopac i opet vidio tu istu krpu. Pozvao sam ženu oko 11.30 koja je došla i kazala da ona vidi kućnu papuču. Tad me uhvatila panika i zvao sam policiju. Oni su pozvali vatrogasce koji su utvrdili da je doista beživotno tijelo moga mlađeg brata tri dana u bunaru – kazao je potresenim glasom Davor, koji si predbacuje kako nije mogao odmah prepoznati da to nije krpa nego kućna papuča.

Ubrzo su vatrogasci spustili ljestve i morali izrezati cijevi kako bi se spustili u nekoliko metara dubok bunar koji je jako uzak. Na glavi nesretnog čovjeka, za kojeg govore da je želio pomoći i da je održavao sa svima solidne odnose, bila smrtonosna rana koja je nastala pri padu u bunar. Najvjerojatnije je od udarca u betonsku stjenku izgubio svijest i utopio se.

Koprivnička je policija obavila očevid kojim je utvrđeno da nema tragova nasilne smrti, već da je nesretni muškarac poginuo pri padu u bunar. U policijskom priopćenju se navodi da će o ovom nesretnom slučaju izvijestili Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Neki od susjeda su rekli kako su stariji brat i njegova supruga pomagali tragično preminulom i da su bili u jako dobrim odnosima. Sahrana nesretnog preminulog čovjeka bit će u utorak na mjesnom groblju u Koprivničkom Ivancu.

čitam...
Loading...