Brezovec i Pilipović sa Slavenom žele u Europu

14:41h
0
110617-brezovec-pilipovic

Slaven Belupo u petak je službeno predstavio dvojicu novih igrača, 25-godišnjeg veznjaka Josipa Brezovca i 27-godišnjeg lijevog bočnog Borislava Pilipovića.

Brezovec je stigao iz Dinama, visina transfera je poslovna tajna, dok je Pilipović pristupio kao slobodan igrač iz Karlovca.

– Oduševljen sam prijemom u Slavenu Belupu i sad sam još više siguran da nisam pogriješio u odabiru nove sredine. Imamo sjajnu ekipu, na treninzima se radi odlično, a naše ambicije su visoke, želimo izboriti plasman u Europu – izjavio je Josip Brezovec.

– Mislim da s ovom momčadi možemo biti u vrhu naše lige, a što se tiče mojih ambicija, nastojat ću se dokazati kako bih opravdao povjerenje klupskih čelnika i trenera koji su me doveli – rekao je Pilipović.

110617-brezovec-pilipovic2Na konferenciji za novinare nazočni su bili i tehnički direktor Robert Kerovec, sportski direktor Roman Sović te budući glavni direktor Zvonimir Šimunović, koji je svakodnevno u klubu.

– O osobnim ambicijama ne bih zasad govorio, no želja mi je da budemo u vrhu HNL-a i da nakon dvije godine opet izborimo izlazak u Europu. Bilo bi lijepo kad bismo uspjeli ostvariti te ciljeve. Što se prijelaznog roka tiče, on je tek počeo, moguće su i druge promjene, no zadovoljni smo trenutnim kadrom – naglasio je Šimunović.

PRIJELAZNI ROK U SLAVENU BELUPU

OTIŠLI: Kaja Rogulj (Austria Beč), Davor Bagarić, Drago Papa, Nicolas Nynkeu, Dalibor Poldrugač (kraj karijere), Nikola Frljužec, Franjo Tepurić, Jurica Marčinković.
DOŠLI: Josip Brezovec (Dinamo), Borislav Pilipović (Karlovac).
PRIKLJUČENI IZ ŠKOLE NOGOMETA: Igor Bubnjić (1992. – stoper), Pejo Kuprešak (1992. – bočni/vezni), Antun Marković (1992. – vratar), Stjepan Geng (1993. – bočni), Dario Čanađija (1994. – vezni), Petar Brlek (1994. – vezni), Hrvoje Zdelar (1993. – vratar).

PRIPREMNE UTAKMICE

17.06. Novi Marof – Slaven Belupo (Novi Marof)
25. ili 26.06. Slaven Belupo – Domžale ili Olimpija (Zreče)
28.06. Zreče – Slaven Belupo (Zreče)
01.07. Slaven Belupo – Željezničar (Zreče)
05.07. Slaven Belupo – Nafta (Koprivnica)
09.07. ZTE – Slaven Belupo (Zalaegerszeg, Mađarska)
13.07. Podravina – Slaven Belupo (Ludbreg)
16.07. Slaven Belupo – Međimurje (mjesto odigravanja ovisi o ždrijebu prvenstva)

čitam...