4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRAVI BOŽIĆNI POKLON

Brljek se pohvalio novom inox kuhinjom za 40 tisuća kuna, Kešer ga bocnuo: Daj mi kontakt, ja bi da meni urede!
B

Osim nove kuhinje, sanirani su zidovi, podovi i plafon te zamijenjena ulazna vrata, a sve to zaintrigiralo je uvijek aktivnog SDP-ovca

Ne propustite

Pravi božićni poklon dobili su stanovnici Delova, kojima je o trošku općinskog proračuna uređena kuhinja u Društvenom domu. Kako je objavio na društvenoj mreži načelnik Zdravko Brljek, radove je odradila domaća tvrtka.

- Oglas -

– Marušić gradnja j.d.o.o. kvalitetno je odradila poslove kojima su sanirani zidovi, podovi i plafon te zamijenjena ulazna vrata na kuhinji Društvenog doma – pojasnio je Brljek.

Osim navedenog, nabavljeni su i novi kuhinjski elementi od inoxa.

– Nabavljena je i nova profi peć tako da vrijedne delovske gazdarice mogu svoje vještine iskazivati u urednom i funkcionalnom prostoru – pojasnio je načelnik i dodao kako ukupni trošak uređenja i opremanja iznosi oko 40.000 kuna.

- Oglas -

Objavljena cifra zaintrigirala je SDP-ovca i Brljekovog nekadašnjeg kolegu načelnika Kalnika, Mladena Kešera.

– Uređenje i oprema za 40.000 kuna sve u Inox. Daj mi kontakt od firme ja bi da meni urede! – bocnuo je Kešer.

Dodajmo k tome i podatak da se na inicijativu mještana naselja Vlaislav ovih dana pristupilo uređenju kuhinje Društvenog doma u njihovom naselju na sličan način kako je to odrađeno u Delovima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti