HALS

Brojni članovi Atletskog kluba Koprivnica nastupili su prošloga vikenda, evo kakve su rezultate postigli

Natjecanja su održana u Čakovcu.

09:08h
0
Foto: Atletski klub Koprivnica

Članovi Atletskog kluba Koprivnica bili su aktivni tijekom protekloga vikenda.


U Čakovcu je održano 1. kolo HALS-a za najmlađe atletičare i atletičarke. Glede limačica, Dora Lovrinović osvojila je prvo mjesto u skoku u dalj te četvrto u bacanju vortexa, Iva Mikulec bila je prva u bacanju vortexa za limačice rođene 2011. godine, a Tija Požgaj u utrci na 600 metara za limačice rođene iste godine zauzela je drugo mjesto. Štafeta u sastavu Matea Cenko, Iva Mikulec, Zara Rupčić i Dora Lovrinović bila je četvrta. Glede limačica, Petar Slavinić osvojio je drugo mjesto kod limača rođenih 2010. godine, Luka Kolonić skočio je do trećega mjesta za one godinu mlađe, dok je štafeta koju su činili Vedran Rašan, Petar Slavinić, Krsto Blažinec i Luka Kolonić osvojila treće mjesto.

Starije kategorije, pak, dočekalo je 2. kolo HALS-a, također u Čakovcu. Mlađa juniorka Tena Šaško bila je četvrto na 100 metara te peta u skoku u dalj. Gabrijel Vedriš, stariji kadet, došao je do drugoga mjesta u skoku u vis i osmoga na 400 metara. U istoj kategoriji Jakov Jurić bacio je koplje do četvrtoga mjesta, a njegov rezultat na trkačkoj stazi, na 100 metara, osigurao mu je sedmu poziciju. Starija kadetkinja Tea Šaško osvojila je treće mjesto u skoku u dalj, a na 200 metara prepone bila je sedma. Josipa Mikulec na 200 metara prepone svojim je nastupom osigurala osmu poziciju, dok je za jednu bolja bila  u skoku u dalj. Anja Slavinić bila je osma na 100 metara.

Mlađi kadet Ivan Bebek dotrčao je do trećega mjesta na 200 metara prepone. U skoku u vis bio je četvrti. Luka Kvaternik bio je sedmi na 400 metara, a Lukas Petrić deveti na 100. Preostalo je spomenuti mlađe kadetkinje, odnosno Ivanu Cenko i njezino drugo mjesto na 200 metara prepone i sedmo u skoku u dalj te Melani Vrbnjak koja je u bacanju vortexa bila osma.

Foto: Atletski klub Koprivnica

čitam...