TROZNAMENKAST

Bruno Goda proslavio 100. nastup u dresu Slaven Belupa: Ponosan sam na ovaj jubilej

Bilo je uspona i padova, dobrih i loših utakmica, ali do sada proveden period u Koprivnici za mene je ispunjen isključivo pozitivnim dojmovima. Sretan sam, ali koncentriran isključivo na to da sezonu završimo na najbolji mogući način, rekao je mladi lijevi bek.

11:19h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Talentirani nogometaš Slaven Belupa Bruno Goda (23) u subotu je protiv Dinama upisao jubilarni 100. nastup u dresu koprivničkog kluba. Sportski direktor Aleksandar Aleksovski uručio mu je prije utakmice stoga uokviren dres momčadi s brojem 100 na leđima.

Lijevi bek je u Koprivnicu stigao 2017. iz Hrvatskog dravoljca, a prethodno je bio u Dinamu i Graničaru iz Županje. S gotovo četiri godine “staža” u Miškininoj, Goda je zapravo najduže u klubu od svih igrača u trenutnom kadru Farmaceuta. Naravno, tu je i Bogojević, ali mladi Koprivničanac bio je na posudbi 2018., pa je Goda vodeći po neprekinutim odrađenim sezonama u Slavenu.

– Odigrati sto utakmica u dresu Slaven Belupa za mene je velika čast i privilegija. Zaista sam ponosan na ovaj jubilej. Bilo je uspona i padova, dobrih i loših utakmica, ali do sada proveden period u Koprivnici za mene je ispunjen isključivo pozitivnim dojmovima. Sretan sam, ali koncentriran isključivo na to da sezonu završimo na najbolji mogući način. Vjerujem da već u petak možemo ostvariti dobar rezultat protiv Lokomotive. Žao mi je što neću igrati zbog tri žuta kartona, ali imamo dobru i kvalitetnu momčad koja može doći do onoga što želi – rekao je Goda za službene stranice Slavena.