FOTO Budućnost svladala Podravku Vegetu u Koprivnici

16:26h
0
110121-podravka-buducnost

U 6. krugu Regionalne lige podgorička Budućnost pobijedila je u Koprivnici Podravku Vegetu 30:36 (15:16). Podravki Vegeti pripao je dio prvog i dio drugog poluvremena, ostalo su ”držale” gošće.

Budućnost je doputovala bez pet što ozlijeđenih, što oporavljenica: Knezović, Đokić, Kondl, Lazović i Radović. Podravki Vegeti manjkala je Gaće na desnom krilu, pa je opet dio utakmice na tom mjesti igrala Petković.

Podravka Vegeta dobro je otvorila utakmicu, vodila i s više golova razlike, obrana je djelovala dobro, što je bio rezultat dobrih izmjena obrana-napad. No, primjećeno je da se u kontru išlo bez krila, koja su trčkarala umjesto trčala, da je trku za suparničkom kontrom prva bila najstarija Pasičnik, te da Jelčić nije u formi. Budućnost je stigla i prestigla i dobila poluvrijeme 15:16.

No, drugo poluvrijeme pokazalo je da može i gore, jer je Žderić obranila samo jednu loptu, presporo se vraćalo u obranu, koja je djelovala kao (otrcanog li izraza) švicarski sir, napad neefikasan, s puno grešaka i promašaja i bez rješenja na lijevom krilu – slab učinka Pušić i Zebić, a u kontru se često išlo s dodavanjem – prema natrag. Stabilne su bile Milanović Litre i Petković.

Kod Budućnosti sjajna je bila Jovanka Radičević, koja je odigrala odlično i na krilu i pivotu, a uz nju Marija Jovanović bila je vrlo efikasna iz vana. Ne treba ni govoriti da je u oslabljenoj Budućnosti pobjedu organizirala svojom produhovljenošću Bojana Popović. A učinak golmanica nije bio zanemariv; Budućnost 15 prema Podravkinih 6.

UTAKMICA 8. KOLA REGIONALNE LIGE

PODRAVKA VEGETA – BUDUĆNOST 30:36 (15:16)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 250. Suci: Amar Konjičanin i Dino Konjičanin (obojica BiH). Delegat WRHL-a: Josip Posavec (Hrvatska).

PODRAVKA VEGETA: Žderić (1+0), Jelčić (5+-), Kapitanović (-); Čović, Vukojević, Kožnjak 1, Pongrac, Petković 4, Zebić 2(1), Milanović Litre 6, Vidak, Pasičnik 2, Havić 3, Tatari 4, Nikčević 5, Pušić 3. TRENER: Neven Hrupec.

BUDUĆNOST: Vukčević (9+-), Barjaktarević (6+0); Miljanić 6, Radičević 10, Premović, Jovanović 8(1), A. Bulatović, Pecevska 4, Popović 3, Marković, Vukčević 2, K. Bulatović 3(1), Mehmedović, Knežević. TRENER: Dragan Adžić.

SEDMERCI: Podravka Vegeta 1(1), Budućnost 2(1).

ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 4 minute (Petković 2+2), Budućnost 6 minuta (Miljanić, A. Bulatović, Vukčević po 2).

IGRAČICA UTAKMICE: Jovanka Radičević (Budućnost).

Fotografije: Ivan Brkić

{vsig}sport/rukomet/01-2011/galerija-buducnost{/vsig}