Kraljica

Bujna kosa kao griva divlje lavice, seksi kožna minica i preslatki printovi, da dajemo ocjene dobila bi 20 od 10!

20:00h
0
Foto: Sanjin Bojić

Kažu da svaka fotografija ispadne najljepše onda kad čovjek ne zna da ga se fotka! Dokazala je to i ljepotica koju smo sreli u centru Koprivnice. Ljepotica, divlja lavica, slatkica, kako god vam paše! Fantastična je od glave do pete.

Od kuda uopće početi? Probat ćemo od glave. Bujna rudlava kosa kakvu bi svaka žena poželjela. Čim smo ju vidjeli čuli smo lavlji zov najljepših tonova ikad! Da nam je samo znati kako održava kovrče.

Pa, idemo dalje. T-shirt majica sa žirafama je jedan od slađih printeva koji smo vidjeli. Čini običnu majicu itekako posebnom. Kožna suknja s decentnim volanima, niti preuska, niti prekratka, jednostavno savršena, a remen joj daje posebnu čar!

Casual crne gležnjače na vezanje bez ikakve potpetice odlično idu uz suknju kraćeg kroja, zna mala znanje. I razme se u činjenicu da uz kožnu kratku suknju pete nisu potrebne!

I onda na kraju svih krajeva, mekani crno-bijeli kaputić animalnog printa koji nas zove da se njime ogrnemo, pokrijemo, zaspimo u njemu, legnemo si na njega, na sve nas zove, odraz je jedinstvenog stila ove mlade ljepotice!

Mislila je ona i na detalje poput male crne torbice sa zakovicama, tamni ruž koji se super paše uz boju kose, naočale modernog okvira! Ma dajemo je ocjenu 20 od 10!

 

Foto: Sanjin Bojić

čitam...