VEČERNJI SATI

Čak tri osobe ozlijeđene u dvama sudarima, a ‘porciju’ uvreda dobili su policajci

Policija je jučer imala puno posla na županijskim prometnicama.

08:36h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Osim prometne nesreće u kojoj je automobil naletio na pješaka, a o kojoj možete pročitati ovdje, dogodile su se još dvije u kojima su ozlijeđene dvije osobe.

Prva se dogodila oko 19.45 sati na cesti između Hlebina i Gabajeve Grede kada su se sudarili Volkswagen Passat i Audi kojim je upravljao 28-godišnjak. Do toga je došlo zbog nepropisnog mimoilaženja. Iako nije vozila, lakše ozlijede zadobila je 29-godišnja putnica iz Passata. Prekršajni postupak bit će pokrenut protiv oba vozača.

Svega 15-ak minuta kasnije, oko 20 sati, intervencija policije bila je potrebna i u Kloštru Podravskom. Ondje je, pak, 27-godišnjak pretjerano stao na gas svojega Opela te se sudario s Chevroletom za čijim je upravljačem sjedio 70-godišnjak. Opel je potom sletio s ceste i udario u ogradu. Oba su vozača zatražila liječničku pomoć u koprivničkoj Općoj bolnici, dok će protiv 27-godišnjaka biti pokrenut prekršajni postupak.

Dodajmo kako je, kažu iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, u sklopu nesreće u Kloštru došlo i do narušavanja javnoga reda i mira. Naime, 51-godišnjak koji nije sudjelovao u nesreći je prilikom očevida različitim pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike. Nije bio pod utjecajem alkohola te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak.

čitam...
Loading...