1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Carlsberg Croatia uključuje se u Earth Hour
C

Ne propustite

Ove će se subote, 27. ožujka, Carlsberg Croatia pridružiti globalnoj inicijativi Earth Hour, te u 20,30 na jedan sat ugasiti svjetla u koprivničkoj pivovari. Earth Hour je međunarodni događaj koji je započela organizacija The World Wildlife Fund, a održava se posljednje subote u ožujku. Svrha je akcije da kućanstva i gospodarski subjekti na jedan sat ugase svjetla i električne uređaje koji im nisu nužni, a kako bi se utjecalo na podizanje svijesti o potrebi reakcije na klimatske promjene.

- Oglas -

Sudjelovanjem u toj globalnoj inicijativi Carlsberg Croatia još je jednom potvrdila svoju visoku razine društvene odgovornosti. Naime, kao jedina hrvatska pivovara s pročistačem otpadnih voda, redovnim godišnjim Izvješćem o zaštiti okoliša te ISO certificiranim integriranim sustavom upravljanja koprivnička je pivovara lider u ekološki održivom poslovanju unutar hrvatske pivarske industrije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreg domaćin

FOTO Ljubitelji dobre kapljice okupili se na najvećoj izložbi mladih vina u Hrvatskoj, ocijenjeno više od 400 uzoraka, evo koja su proglašena šampionima

Chardonnay Vinske kuće Kirić, u kategoriji bijelih vina, te merlot Stjepana Vučemilovića, u kategoriji crnih vina, proglašeni su šampionima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti