1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Čazmatrans će sljedeće dvije godine prevoziti koprivničke osnovce

Ne propustite

Gradonačelnica Vesna Želježnjak u ponedjeljak, 12. siječnja 2015. godine s predstavnikom tvrtke Čazmatrans promet d.o.o. Damirom Pavlovićem potpisala je Okvirni sporazum i Ugovor o prijevozu učenika osnovnih škola nad kojima osnivačka prava ima Grad Koprivnica za 2015. godinu.

- Oglas -

Nakon provedenog postupka javne nabave za uslugu prijevoza učenika osnovnih škola odabrana je ponuda ponuditelja Čazmatrans promet d.o.o. Okvirni Sporazum potpisan je na razdoblje od dvije godine a vrijednost ugovorene usluge za 2015. godinu iznosi 1.948,383 kuna bez PDV-a.

Prijevoznik se obvezao da će za prijevoz oko 900 učenika koprivničkih osnovnih škola osigurati najmanje deset vozila koja ispunjavaju posebne uvjete propisane za organizirani prijevoz djece. Gradonačelnica je prilikom potpisivanja Ugovora istaknula kako je uvjerena da će prijevoznik usluge prijevoza vršiti sigurno i kvalitetno.

- Oglas -

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

noć muzeja

FOTO Picoki učili o elektrografiji, fenomenu Đurđevačkih pijesaka i uživali u djelima Lackovića Croate, E. Janković Hapavel: Godišnje brojimo 18.000 posjetitelja

Pod geslom "Muzeji su važni" sinoć je diljem Hrvatske održana najveća kulturna manifestacija Noć muzeja. Kako je bilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti