-0.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DAN OTVORENIH VRATA

Centar Svitanje đurđevačkoj djeci bez roditeljske skrbi pruža uslugu poludnevnog boravka
C

Centar Svitanje održao je dan otvorenih vrata na kojima je upoznao đurđevačku javnost s važnošću pružanja deinstitucionalnih oblika skrbi te važnošću dostupnosti i organizacije u lokalnoj zajednici

Ne propustite

Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje iz Koprivnice organizirao je u subotu, u sklopu Dana grada Đurđevca, Dan otvorenih vrata.

Navedenom aktivnošću, Centar Svitanje je upoznao đurđevačku javnost s važnošću pružanja deinstitucionalnih oblika skrbi te važnošću dostupnosti i organizacije u lokalnoj zajednici.

Bila je to prilika da zaposlenici Centra sve zainteresirane upoznaju s tijekom provedbe ESF projekta „Zrno nade za nas mlade“ za čiju su provedbu osigurana bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda.

Zahvaljujući navedenom projektu, Centar Svitanje prvi put provodi uslugu poludnevnog boravka u gradu Đurđevcu, a od 19. travnja ove godine usluga se pruža za dvije korisničke skupine – djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i djecu s problemima u ponašanju.

Provedbom projekta, Centar Svitanje omogućava najmlađim sugrađanima, ali isto tako njihovim roditeljima i općenito obiteljima i na đurđevačkom području još bližu i dostupniju široku paletu svojih usluga.

Foto: Centar Svitanje

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rekorder

Za neke pravila kao da ne postoje, sa suludih 160 na sat proletio poznatom podravskom ravnicom

Policijski nadzor prometa tijekom proteklog vikenda pokazao je da vozači još uvijek piju i jure. - Utvrđena su 122 prometna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti