Cerinijada povodom godišnjice Sportskog centra Cerine

21:11h
0
120322-cerinijada

Na prvi dan proljeća 21. ožujka sportski centar proslavio je svoj prvi rođendan. Sada potpuno uređenih i opremljenih 700 četvornih metara prostora na prvom katu gradskih bazena definitivno može zadovoljiti sve potrebe bile one rekreativne ili profesionalne.

„ Sada u sportskom centru Cerine, odvija se ukupno dvadesetak raznovrsnih programa vježbanja, po nekoliko grupa istovremeno te sama brojka od 800 članova potvrđuje da je odluka o ulaganju u ovakvu vrstu ponude bila pogodak. No , ne treba zaboraviti ni činjenicu da se upravo sportski centar idealno uklapa u nadogradnju ponude gradskih bazena, te gotovo da nema korisnika koji ovdje neće pronaći najbolji i najprimjereniji oblik rekreacije i vježbanja ili pak provođenja slobodnog vremena” – istaknula je Martina Golčić, direktorica TRG-a gradskog poduzeća koje upravlja objektom.

Za sve sudionike i vjerne članove priređena je prava mini olimpijada sa zabavnim i kondicionim poligonom u kojem su svi dobili priliku pokazati svoju spretnost te kondiciju koju su „gradili” vježbajući kroz cijelu godinu. Natjecatelji su bili podijeljeni u 4 ekipe po 8 natjecatelja koje su predvodili treneri Sportskog centra Cerine. Najuspješniji natjecatelji su nakon natjecanja nagrađeni vrijednim nagradama.

Nakon napornog natjecanja slijedilo je opuštanje uz koktele našeg koktel majstora i rođendansku tortu. Osim torte i koktela bilo je i predstavljanje proteinskih shake-ova što je novo u ponudi Sportskog centra. Za dobru atmosferu i vesele ritmove pobrinuo se DJ iz Partyloop tima. Direktorica Martina Golčić se zahvalila svima prisutnima te naglasila da svega ovoga ne bi bilo da nema svih ovih vjernih članova koji su u velikoj mjeri pridonijeli uspjehu Sportskog centa Cerine.

Izvor: Grad Koprivnica

čitam...