veliki rođendan

Čestitka povodom 26. obljetnice naše Županije, Koren, Sobota, Ljubić i Pintar: Snaga uspješnog i kvalitetnog vođenja leži u zajedništvu

Pozivamo vas da i dalje zajednički živimo i razvijamo Koprivničko-križevačku županiju.

08:00h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Koprivničko-križevačka županija danas obilježava 26. obljetnicu. Tim povodom sugrađankama i sugrađanima obraćaju se župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Drage sugrađanke i sugrađani, čestitamo Vam 26. obljetnicu Koprivničko-križevačke županije!

Proteklih 26 godina naše Županije vremenski je period kada zaista možemo dati ocjenu onoga što se radilo, gradilo i stvaralo. Iza nas su brojne aktivnosti, ali i ostvareni projekti kojima smo stvarali bolje uvjete života za sve naše građane. Naš rad na tome ne prestaje, jer je uspjeh svakog pojedinca, udruge, općine i grada i naš uspjeh.

Naše temeljne zadaće su ulaganje u obrazovanje i zdravstvo, no pritom nismo izostavili niti gospodarstvo, razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te povlačenje sredstava iz fondova Europske unije. Sve naše aktivnosti provodimo kako bi mladi imali razloga za ostati, a stariji biti ponosni jer je tu njihov dom. Uz Vaše povjerenje, moramo tražiti snagu i mudrost u zajedništvu, jer snaga uspješnog i kvalitetnog vođenja leži u zajedništvu.

Dragi prijatelji, pozivamo vas da i dalje zajednički živimo i razvijamo Koprivničko-križevačku županiju, a s tim mislima, želimo vam sretnu 26. obljetnicu naše Županije!