Voca People

Čestitke sretnicima koji će uživati u zvucima pjevajućih bića s planete Voca

Njihov show, sastavljen od nevjerojatnih vokalnih izvedbi s dodatkom komedije, interakcije s publikom i snažne energije koja ih prožima, čini ih jednom od najzanimljivijih accapella atrakcija današnjice, a sva ta kreativnost neizbježno ih je morala iz Izraela dovesti i do Špancirfesta.

15:00h
0

U današnjem svijetu teško je dokučiti što je stvarno, a što lažno. Kada skupina pjevajućih bića tvrdi da su vanzemaljci s planete Voca, smještene odmah iza sunca; stvorenja koja komuniciraju isključivo glazbom, a nasukana na Zemlji putuju od pozornice do pozornice pokušavajući energijom oduševljene publike napuniti svoj svemirski  brod, onda im treba pomoći.

Voca People nisu obični pjevajući vanzemaljci. Njihov show, sastavljen od nevjerojatnih vokalnih izvedbi s dodatkom komedije, interakcije s publikom i snažne energije koja ih prožima, čini ih jednom od najzanimljivijih accapella atrakcija današnjice, a sva ta kreativnost neizbježno ih je morala iz Izraela dovesti i do Špancirfesta.

Volite li glazbu, smijeh, Špancirfest, kreativnost i pozitivu i zanima vas koje su granice izražajnosti ljudskog, pardon, vanzemaljskog glasa, ne propustite nastup accapella skupine Voca People.

Sretni dobitnici ulaznice za ovaj spektakularan nastup su:
Đurđica Mikor
Martina Krnjić

Vaše ulaznice vas čekaju u uredu Turističke zajednice Varaždin.

Voca People će se na Špancirfest teleportirati ovog petka na čarobnu pozornicu kod vile Bedeković. Ulaznice po cijeni od 50,00 kuna još su uvijek u prodaji u sustavu EVENTIM.

čitam...
Loading...