Glazbena poslastica

Kroz četiri koncerta i izložbu fotografija uživajte u prvom križevačkom Jazz festivalu

Čak četiri koncerta izvrsnih bendova te izložba Davora Hrvoja na samom otvorenju prvog križevačkog jazz festivala prava je pozivnica za sve ljubitelje dobre glazbe.

14:40h
0
BORNA ŠERCAR'S JAZZIANA CROATICA

Romantičan i šarmantan. Ozbiljan, ali i eksperimentalan. Na granici improvizacije i uigranih ritmova. Jazz je bezvremenski žanr koji se uspješno ugurao u srca mnogih muzičkih zaljubljenika diljem svijeta. Čak četiri koncerta izvrsnih bendova te izložba Davora Hrvoja na samom otvorenju prvog križevačkog jazz festivala prava je pozivnica za sve ljubitelje dobre glazbe.

Križevci Jazz festival otvara se ove subote 9. veljače s početkom u 21 sat otvaranjem izložbe jazz fotografija Davora Hrvoja, poznatog novinara i voditelja portala Jazz.hr.

Nakon otvorenja izložbe, koncertni dio festivala otvorit će Borna Šercar’s Jazziana Croatica.

Festivalska ulaznica koja vrijedi za sve koncerte iznosi 50 kuna, a ulaznica po koncertu je 20 kuna. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Art Rock Caffeu i online putem sustava Entrio.hr.

9.2. petak, Borna Šercar’s Jazziana Croatica + izložba jazz fotografija: Davor Hrvoj
16.2. petak, Deep Steady
22.2. četvrtak, Šimun Matišić & Mate Matišić
3.3. subota, Simply Brass

Organizator festivala je udruga Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture (KVARK) uz pokroviteljstvo Grada Križevaca.

čitam...