Cikač suspendiran cijelu sljedeću sezonu, Babiću dvije utakmice

11:44h
0
Karlo Cikač (na slici desno u svjetloplavom dresu) kažnjen je zbog izazivanja prekida utakmice i napada na suca // Foto: Mirko Lukavski - Glas Podravine

Zbog fizičkog napada na suca Željka Hontića i izazivanja prekida utakmice Potoljik – Podravsko sunce, igraču Podravskog sunca Karlu Cikaču zabranjuje se nastup na preostale dvije utakmice 12. i 13. kola četvrte sezone KC lige.

Vodstvo lige ujedno je zbog izazivanja teškog incidenta suspendiralo Cikača i za cijelu sljedeću sezonu.

Tomislav Babić (desno) kažnjen je s dvije utakmice neigranja zbog nesportskog ponašanja // Foto: Koprivnica.netZbog nesportskog ponašanja na utakmici CB Toxic – Grad Koprivnica, vrataru Grada Koprivnice Tomislavu Babiću zabranjuje se nastup na preostale dvije utakmice 12. i 13. kola KC lige.

Organizator izražava žaljenje zbog spomenutih incidenata i prekida utakmice te se nada da će kazne izrečene izgrednicima biti opomena i ostalim sudionicima koje ovom prilikom još jednom pozivamo na sportsko i kulturno ponašanje u duhu KC lige, bez obzira na to što smo svi ponekad nezadovoljni pojedinim sudačkim odlukama, stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport Tomislav Zalar.