uhićenje

Cirkus Colorado u kalničkom kafiću, letjele su tacne, pucale boce, točilo se pijanima poslije radnog vremena

Dobio je zabranu približavanja i posjećivanja ugostiteljskog objekta, ali i konobara, u sljedećih osam dana.

08:24h
0
Policija
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić

Dosta posla imali su djelatnici policije jučer na Kalniku, odnosno u mjestu Kalnik. U jednom ugostiteljskom objektu oko 23.25 sati došlo je do nereda.

Nezadovoljan što mu konobar ne želi natočiti alkoholno piće, muškarac (34) je počeo verbalno vrijeđati konobara. Kad to nije polučilo rezultata, rukom je sa šanka bacio poslužavnik i razbio tri boce, te je nastavio vikati i psovati. Otišao je potom iz kafića, no sve je prijavljeno policiji koja ga je naknadno pronašla i dala mu alkotest. On je pokazao 1,96 promila.

Uhitili su ga i odveli na triježnjenje u posebne policijske prostorije. Dobio je zabranu približavanja i posjećivanja ugostiteljskog objekta, ali i konobara, u sljedećih osam dana.

No, to nije sve. Policija je utvrdila kako je kafić prekoračio radno vrijeme, te su o tom događaju izvijestili nadležni inspektorat. Isto tako, konobar je uhvaćen kako daje piće vidno pijanim osobama, trojici muškaraca u dvadesetim godinama života koji su u sebi imali redom 1,56 promila, 1,58 promila i 1,20 promila.

Konobaru je naplaćena novčana kazna.