-4 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uzavrele strasti

CIRKUS Kešer izbačen sa Skupštine! Podivljao tijekom rasprave o Piškornici, Ružmanu vikao da laže pa na kraju zalupio vratima i rekao da ide na kebab
C

Ajde da i to vidim, imam više od 100 kila, da vidim tko će me iznijeti van, govorio je Kešer. 

Ne propustite

Posljednja ovogodišnja Županijska skupština vrlo je životopisna. Nakon proračuna buktinju je izazvala i rasprava o Piškornici, u kojoj su strasti bile na visokoj razini. Ne trebamo se čuditi, jer ova točka na red je došla nakon više od tri i pol sata trajanja sjednice.

- Oglas -

Sve je kulminiralo nakon što je direktor RCGO-a Piškornica, Mladen Ružman, odgovarao na pitanja vijećnika. U jednom trenutku uvijek temperamentni Mladen Kešer ga je prekinuo i sa svog mjesta počeo vikati “lažete, lažete. Lažete nas sve skupa godinama, tko je doveo ovo smeće u Podravinu, tko je dogovorio smeće iz Rijeke”, vikao je Kešer.

Predsjednik Skupštine Damir Felak, upozorio ga je da se tako ne može ponašati i dao mu opomenu. Međutim, Kešera to nije spriječilo, dapače, postao je još aktivniji i potrudio se da Skupština poprimi obrise cirkusa. Nastavio je vikati, derati se i omalovažavati Ružmana, na sveopće čuđenje ostalih vijećnika i svih prisutnih na sjednici.

Nakon toga Felak ga je ostavio bez riječi, odnosno oduzeo mu pravo govora i zaprijetio izbacivanjem sa sjednice.

- Oglas -

– Ajde da i to vidim, imam više od 100 kila, da vidim tko će me iznijeti van – govorio je Kešer.

Nije odustao ni Felak, koji mu je poručio da je izbačen sa sjednice i da slobodno može napustiti dvoranu. Kešer ga je poslušao, pokupio stvari i na izlasku poručio da ide na kebab. Cirkus, što drugo reći.

Opširnije o Piškornici čitajte sutra…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti