Članici županijske Udruge slijepih doniran novi namještaj

10:00h
0
Anina obitelj kraj doniranog namještaja

Članovi Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije, a posebice njihova članica Ana Glavaš Jambreušić ovih su dana zahvahlni što još uvijek ima ljudi dobra srca koji su spremni pomoći, onima kojima je to najpotrebnije. Naime, tvrtka Manita d.o.o. iz Murskog Središća donirala je namještaj za spomenutu članicu županijske Udruge slijepih.

Donirani je namještaj Ani uručio osobno direktor tvrtke Nikola Golubić i to krevet, dva noćna ormarića, regal za dnevni boravak te kupaonski ormarić.

Iz Udruge slijepih napominju kako je akcija započela prije nekoliko dana kada je direktor Golubić na društvenoj mreži Facebook izrazio želju da taj isti namještaj donira nekom potrebitom.

– Na inicijativu naše zaposlenice Ane Špehar, između mnogih upita gospodin Golubić je izabrao baš našu članicu, tako da je namještaj došao u prave ruke. Ana je dugotrajno nezaposlena osoba i majka dvoje djece. S mužem i kćerima živi u stanu koji je namješten starijim namještajem, tako da će ova divna donacija uljepšati njihov dom – zahvalni su članovi županijske Udruge slijepih.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW