DRUGO KOLO

Članovi Atletskog kluba Koprivnica u Varaždinu postigli brojne odlične rezultate

Kod žena, Lora Žuliček nastupila je u utrci na tisuću metara, dotrčavši do četvrtoga mjesta. 

11:29h
0
Foto: Atletski klub Koprivnica

Atletski klub Koprivnica imao je predstavnike u drugom kolu HALS-a za starije kategorije održanom u Varaždinu.

U kontekstu mlađih kadetkinja, Dora Lovrinović bila je četvrta na 300 metara i druga na 200 metara prepone, Ivana Cenko zauzela je treću poziciju utrci na 200 metara prepone i treća u bacanju vorteksa, dok je Matea Cenko bila deveta u bacanju vorteksa. Melani Vrbnjak, Zara Rupčić, Ivana Cenko i Dora Lovrinović činile su sastav koji je u štafeti 4×200 metara bio šesti.

Od mlađih kadeta, Lukas Petrić osvojio je prvo mjesto u bacanju kugle te drugo u utrci na 100 metara. Uspješan je bio i Luka Kvaternik koji je stigao do drugih mjesta u utrkama na 300 metara te 200 metara prepone. Luki Koloniću je, pak, pripala treća pozicija utrke na 200 metara prepone, odnosno treća u skoku u vis, dok je Petar Slavinić nastup na 300 metara okončao devetim mjestom, a bacanje kugle na četvrtome. I ovdje je nastupila štafeta. Lukas Petrić, Petar Slavinić, Luka Kolonić i Luka Kvaternik osvojili su najvišu poziciju na 4×200 metara.

Martina Forjan jedina je nastupila u uzrastu kadetkinja, i to u bacanju koplja i kugle. Svojim rezultatima zaslužila je četvrtu i šestu poziciju.

Foto: Atletski klub Koprivnica

Glede kadeta, Petar Jakupek natjecao se na 100 i 300 metara, pri čemu je osvojio drugo i treće mjesto. Jakov Jurić bio je prvi u bacanju koplja i četvrti na 300 metara, Janko Suton četvrti na 100 metara, a Ivan Bebek peti u skoku i vis i šesti na 300 metara prepone.

Pogledamo li nastupe mlađih juniorki, Anja Slavinić stigla je do trećega mjesta na 100 metara, a Tea Šaško šestoga na 100 metara i sedmoga mjesta u skoku u dalj. Odličan nastup odradila je Josipa Mikulec, osvojivši prvo mjesto u bacanju koplja. Tara Rušak bila je druga u bacanju koplja te deseta na 100 metara. Josipa Mikulec, Tara Rušak, Tea Šaško i Anja Slavinić jesu četvorka koja je osvojila drugo mjesto štafete 4×100 metara.

Gabrijel Vedriš, mlađi junior, u vis je skočio do trećega mjesta, a koplje bacio do četvrtoga.

Kod žena, Lora Žuliček nastupila je u utrci na tisuću metara, dotrčavši do četvrtoga mjesta.

I, za kraj, kod muških, Oliver Orešić bio je četvrti, Antonio Gložinić peti, a Leon Kramar šesti na tisuću metara. Albert Rušak osvojio je treće mjesto u skoku u vis te četvrto u bacanju koplja.