Članovi Badminton kluba Koprivnica nastupili u Zagrebu

14:45h
0
110127-badminton

U Zagrebu je odigran 5. turnir Turbo Lige, na kojem su nastupili i članovi Badminton kluba Koprivnica.


U jačoj kategoriji Luka Vlahek se pokazao kao najbolji pobijedivši Antonija Lovrića u finalu. U borbi za treće mjesto Filip Lončarić je bio bolji od Albina Bačuna.

U B-konkurenciji Damir Priseker se izborio za prvo mjesto pobijedivši Davora Ogrinca (BK Koprivnica) u finalu, a Goran Ferenčak (BK Koprivnica) je izborio treće mjesto u dvoboju s Branimirom Bareom.

Među deset muških parova i u svom drugom zajedničkom nastupu Luka Vlahek (BK Međimurje) i Marjan Vugrinec (BK Koprivnica) pokazali su se kao najbolji par. U finalu su bez većih problema pobijedili par Antonio Lovrić i Domagoj Mihetec. Treće mjesto osvojili su Domagoj Vicković i Nikica Šikić pobijedivši u vječitom derbiju Tomislava Papca i Tihomira Jušića.

Među 10 mješovitih parova kao najbolji po treći put su ove sezone izišli Jelena Pirner i Antonio Lovrić, koji su u finalu bili bolji od Nine Vicković i Tomislava Papca. Treće su mjesto osvojili Mirta Hlavaty (BK INA) i Marjan Vugrinec (BK Koprivnica), a četvrto mjesto su osvojili Nina Kovačić i Miroslav Vurdelja.

Turbo Liga se nastavlja šestim turnirom 19.veljače.

čitam...