STRATEŠKI PLAN

Članovi križevačke Udruge Maslačak na izvještajnoj sjednici Skupštine zaključili kako moraju pojačati svoje kapacitete

Sastanku udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji prisustvovali su roditelji, skrbnici, volonteri, stručni suradnici te nominalni članovi.

14:00h
0
Foto: Udruga Maslačak Križevci

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Maslačak iz Križevaca prošlog je petka, 25. lipnja, održala izvještajnu sjednicu svoje Skupštine. Na Skupštini je prezentirano izvješće o radu u 2020. godini, financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora kao i izvješće o provedbi Strateškog plana za razdoblje od 2016. do 2020. godine.

Predsjednica Udruge Tamara Premuš naglasila je važnije rezultate iz Strateškog plana – pokretanje poludnevnog boravka, odnosno pružanje socijalnih usluga i nabava kombi vozila. Nakon izvješća predložila je program rada Udruge i Kluba Maslačak kao i prijedlog operativnog i financijskog plana za 2021. godinu. Izrađen je i novi Strateški plan za razdoblje od 2021. do 2025. godine koji je također predstavljen na Skupštini.

Izvješća kao i svi prijedlozi programa su jednoglasno usvojeni od strane članova. Usvojen je i novi Strateški plan koji ima nekoliko strateških ciljeva, a jedan od njih je jačanje kapaciteta Udruge, ljudskih i prostornih. Predsjednica Udruge je obavijestila članove Skupštine da se radi na dobivanju građevinske dozvole za proširenje prostora u Gundulićevoj ulici 67. Na kraju sjednice je zahvalila svima koji su sudjelovali u radu Udruge u prošloj, izazovnoj godini.

Na sjednici su sudjelovali članovi Udruge, redom roditelji, skrbnici, volonteri, stručni suradnici te nominalni članovi. Sjednica Skupštine je održana na terasi kod kuće koju Udruga ima na korištenje u Gundulićevoj ulici 67.

Foto: Udruga Maslačak Križevci
Foto: Udruga Maslačak Križevci