škrinja smrti

Članovi obitelji ubijene Jasmine odbili svjedočiti, no jedan je čovjek rekao sve

Drago Sabol rekao je da ne smije reći jesu li Jasminini roditelji imali saznanja o slučaju te je ustvrdio da je Smiljana podvojena ličnost i manipulirala je svima. 

10:00h
0
Foto: eMedjimurje.hr

Tužiteljstvo je već pri kraju s ispitivanjem svjedoka u istrazi protiv Smiljane Srnec (45) koju se tereti da je ubila svoju 23-godišnju sestru Jasminu tijekom 2000. godine i njezino tijelo sakrila u zamrzivač, gdje je otkriveno u obiteljskoj kući u Palovcu 16. veljače ove godine, piše emedjimurje. 

Kako Jutarnji list doznaje, svi članovi uže obitelji Smiljane Srnec, od majke, preko supruga, do kćeri i njezina dečka, ali i neki članovi šire obitelji koji imaju zakonsku blagodat, nisu željeli svjedočiti. Jedini koji je nešto pristao reći bio je Smiljanin i Jasminin ujak Drago Sabol.

On je 21. veljače novinarima rekao:

– Kada sam je vidio, dok je bila živa, iste godine negdje u petom ili šestom mjesecu. Na cesti pored gostione, mahala mi je i to je bio zadnji put da smo se vidjeli. To je bilo 2000. godine – ispričao je. Sabol je privremeno zatvorio svoj obrt, jer otkako je vijest o užasnom ubojstvu otkrivena, rekao je da “ne može ni jesti ni spavati, a kamoli raditi”.

– One su se stalno svađale među sobom. Policija neka da svoje i kad bude svoje na čisto dala, ako se bude vidjelo da je to istina, ako nije, ja ću reći da svi lažu – izjavio je vidno potresen, rekavši kako ne razgovara s vlastitom sestrom zbog Jasminina nestanka. 

Na pitanje zna li on istinu, 21. veljače je rekao kako je on “zna za sebe”.

Drago Sabol rekao je da ne smije reći jesu li Jasminini roditelji imali saznanja o slučaju te je ustvrdio da je Smiljana podvojena ličnost i manipulirala je svima.

Kako piše Jutarnji list, Drago Sabol u svom svjedočkom iskazu u tužiteljstvu nije “ponovio” baš isto ono što je rekao novinarima.

čitam...
Loading...