PRVA HKL ZA SLIJEPE I SLABOVIDNE

Članovi Udruge slijepih Podravina krenuli s kuglačkim natjecanjem, Ferenčić vrhunski odradio prvo kolo

ŠUS Podravina bit će domaćin 2. kola koje će se održati 13. listopada na Kuglani 2 u Koprivnici. No, pet dana prije toga odradit će Međunarodni memorijalni turnir u Apatinu u Srbiji.

12:25h
0
Foto: ŠUS Podravina

Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina ponovno ima svoje predstavnike u novoj kuglačkoj sezoni.

U sklopu 1. kola Prve HKL za slijepe i slabovidne, održanog u subotu u Rijeci, ekipu su činile Iva Šola B1, Ivica Ferenčić B2 i Darko Brgles B3 te pojedinačno Ana Tkalčec B1 Žene i Marijan Črneli B3 Muški. Ekipno su osvojili drugo mjesto s osam čunjeva manje od pobjednika iz Zagreba. Pojedinačno je, pak, najuspješniji bio Ferenčić s osvojenim prvim mjestom. Srušio je 735 čunjeva, što je i najbolji rezultat kola. I. Šola je bila druga, dok je A. Tkalčev zauzela četvrtu poziciju. Črneli je stigao do četvrtog mjesta, a Brgles je natjecanje zaključio kao šesti.

Iz kluba kažu kako su zadovoljni postignutim rezultatima. ŠUS Podravina bit će domaćin 2. kola koje će se održati 13. listopada na Kuglani 2 u Koprivnici. No, pet dana prije toga odradit će Međunarodni memorijalni turnir u Apatinu u Srbiji.

Foto: ŠUS Podravina

čitam...
Loading...