priprema, pozor sad

Članovi Udruge slijepih uživali na predstavi u Zagrebačkom kazalištu mladih

Druga godina ovog programa provodi se do 31. svibnja, a cilj programa je pružanje usluge psihosocijalne podrške i resocijalizacije osoba s oštećenjem vida srednje i starije životne dobi za nastavak kvalitetnog suživota u lokalnoj zajednici.

14:40h
0
n

Članovi Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije koji su ujedno i članovi Čitateljskog kluba slijepih Šišmiš, 28. ožujka su posjetili Zagrebačko kazalište mladih gdje su zasluženo uživali u predstavi Črna mati zemla! Dobro nam znana priča Kristijana Novaka opet ih je očarala kroz dojmljiv scenski nastup svih glumaca. Uz promicanje jednakih mogućnosti pri pristupu kulturnim sadržajima i lijepog izleta, nepotrebno je spomenuti da su se i odlično zabavili.

Aktivnost se provodila u sklopu programa Priprema, pozor, SAD! financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Druga godina ovog programa provodi se do 31. svibnja, a cilj programa je pružanje usluge psihosocijalne podrške i resocijalizacije osoba s oštećenjem vida srednje i starije životne dobi za nastavak kvalitetnog suživota u lokalnoj zajednici.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW