FOTO: Cool okupljanje // Brojni fanovi Coolinarike uz Frajle spremali roštilj i slastice, pogledajte kako im je bilo

17:18h
0
Cool okupljanje // foto: Podravka.hr

Za dobar "štimung" pobrinula se novosadska skupina "The Frajle" // foto: Podravka.hrZahvaljujući vjernim posjetiteljima koji su ujedno i kreatori sadržaja, Coolinarika.com postala je standard online kulinarskog sadržaja i desna ruka svakog ljubitelja dobre hrane u regiji, pohvalili su se iz koprivničke Podravke.

Oko 150 gostiju iz nekoliko zemalja, korisnika Coolinarike, sudjelovalo je danas u Podravkinu gastronomskom centru Štaglju na sedmom “Cool okupljanju”.

“Coolinarika je ulaz u jedinstveni svijet autorskih recepata, slika, blogova i amaterskih kuhinja, u kojima mašta, zabava i kreativnost rezultiraju zavidnim kulinarskim vještinama njenih online kuhara. Zahvaljujući vjernim posjetiteljima koji su ujedno i kreatori sadržaja, Coolinarika.com postala je standard online kulinarskog sadržaja i desna ruka svakog ljubitelja dobre hrane u regiji. Nakon 11 godina koliko postoji, gotovo 140.000 registriranih korisnika i skoro 150.000 objavljenih recepata, prerasla je ulogu kulinarskog portala i postala mjesto inspiracije, druženja i zabave te oaza opuštanja i prilika za razmjenu osobnih iskustava s ljudima iz cijelog svijeta”, istaknuli su iz koprivničke Podravke.

Na ovogodišnjem okupljanju u Štaglju kulinarski fanovi, među ostalim, natjecali su se u pripremi jela na roštilju, kao i u pravljenju slastica. Za dobar “štimung” pobrinula se novosadska skupina “The Frajle”.

Oko 150 gostiju iz nekoliko zemalja, korisnika Coolinarike, sudjelovalo je danas u Podravkinu gastronomskom centru Štaglju na sedmom "Cool okupljanju" // foto: Podravka.hr


>> KOMPLETNA FOTOGALERIJA // foto: Podravka.hr

čitam...