Coolinarici nagrade na Web Festu u Beogradu

09:57h
0
U tjednu u kojem slavi 7. rođendan Coolinarika je osvojila i vrijedne nagrade

Podravkina Coolinarika.com proglašena je najboljom web stranicom u kategoriji Magazina, a osvojila je i treće mjesto u utrci za Grand Prix-veliku nagradu žirija na Web Festu 2010, s temom “Sve je na Webu”.

Riječ je o najvećem regionalnom internetskom festivalu posvećenom izboru najbolje regionalne web stranice ili web projekta, kao i promociji i unapređenju korištenja globalne elektroničke mreže na ovim prostorima. 

Na svečanoj dodjeli koja je održana u Beogradu, nagradu je u ime Podravke preuzela Sanja Mijatović iz marketinga Podravka Srbija, naglasivši pritom da nagrada nije mogla doći u boljem trenutku, budući da Coolinarika upravo slavi  7. rođendan i redizajnirano lansiranje te je pozvala sve okupljene da je svakako pogledaju.

Za naslov najboljih na Web Festu 2010 tijekom posljednjih nekoliko mjeseci natjecalo se više od 1700 web stranica iz cijele regije, razvrstanih u 17 kategorija. U svakoj kategoriji dodjeljivala se nagrada stručnog žirija koji je bodovao sadržaj, strukturu stranice, navigaciju, dizajn, funkcionalnost, interaktivnost i ukupni dojam. Prestižni žiri bio je sastavljen od vrhunskih stručnjaka iz područja interneta, marketinga, poslovanja i zabave.

Coolinarika danas broji preko 46 tisuća aktivnih registriranih korisnika koji su do sada unijeli preko 70 tisuća recepata i 350 tisuća slika.