volimo volontiranje

Crveni križ i volonteri prikupili 200 kilograma hrane i 32 komada higijenskih potrepština

Ovim putem Crveni križ poziva sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

09:00h
0

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u subotu organiziralo i provelo redovnu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje u Trgovačkom centru Supernova. Uz podršku volontera koji su kupcima dijelili letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije, ukupno je prikupljeno 200 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 32 komada higijenskih potrepština!

Sve donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili velikodušni, biti će podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Akcija je organizirana u sklopu projekta Volimo volontiranje financiranog iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole Đuro Ester, Braća Radić i Antun Nemčić Gostovinski te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar.

čitam...
Loading...