solidarnost na djelu

Crveni križ Koprivnica organizira u subotu i ponedjeljak prikupljanje donacija, odazovite se

U Shopping centru SUPERNOVA volonteri će prikupljati donacije, i to u subotu, 17. listopada, u vremenu od 9 do 13 sati, a u ponedjeljak, 19. listopada, od 9 do 13 sati.

09:16h
0
Foto: Crveni križ Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija za korisnike Socijalne samoposluge, kao i s provođenjem akcije Solidarnost na djelu.

U Shopping centru SUPERNOVA te KTC-u volonteri će prikupljati donacije, i to u subotu, 17. listopada, od 9 do 13 sati, a u ponedjeljak, 19. listopada, od 9 do 13 sati.

Kupnjom bonova solidarnosti posjetitelji trgovačkih centara svojim donacijama sudjelovat će u prikupljanju sredstava za kupnju sportske obuće za učenike u potrebi osnovnih i srednjih škola.

Volonteri će dijeliti i letke s popisom potrebnih namirnica.

– Trenutno nam nedostaju mesne konzerve, kava, pelene, toalet papir, raznovrsne
higijenske potrepštine, riža i različiti prehrambeni proizvodi. Molimo naše sugrađane, da kupnjom bonova i donacijom prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština pomognu onima kojima je potrebno – poručuju iz Crvenog križa.

Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području grada koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu se donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa u ulici Braće Radića.

Foto: Crveni križ Koprivnica
Foto: Crveni križ Koprivnica

čitam...