VOLIMO VOLONTIRANJE

Crveni križ nastavlja s akcijama prikupljanja donacija za potrebite

Volonteri će dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati. 

14:12h
0
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica ponovno organizira akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje. Ovoga puta akcija će se održati sutra, u robnom centru KTC (Ivana Česmičkog 15, Koprivnica), od 9 do 13 sati. Volonteri će dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati.

Kako javljaju iz Crvenog križa, nedostaju im brašno, sol, juhe, konzerve, keksi, kava, toalet papir i ostale raznovrsne prehrambene i higijenske namirnice. Mole građane da, ukoliko su u mogućnosti, doniraju nešto od navedenoga kako bi pomogli potrebitima.

Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema Sporazumu između Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice, korisnici su prava pomoći za podmirenje troškova stanovanja sukladno propisima Grada Koprivnice, nisu korisnici Pučke kuhinje te su stariji od 60 godina ili radno nesposobni.

čitam...
Loading...