AKO MOŽETE, POMOZITE

Crveni križ organizira nove akcije prikupljanja donacija, evo što im je potrebno

Kod naših volontera naši će sugrađani moći donirati, u zamjenu za označene bonove Crvenog križa, novčana sredstva koja prikupljamo u sklopu akcije Solidarnost na djelu, poručuju.

10:39h
0
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Koprivnički Crveni križ u suradnji s Kauflandom provodi akciju Vaš dar za pravu stvar kojom se prikupljaju prehrambeni artikli i higijenske potrepštine u sklopu akcije Solidarnost na djelu.

Od 5. do 10. listopada u koprivničkoj poslovnici Kauflanda bit će postavljene košare s oznakama akcije u koje će se moći donirati prehrambene namirnice i higijenske potrepštine. Također, akcija će se, uz pridržavanje epidemioloških mjera, provoditi 5. listopada od 9 do 13 sati i u KTC-u. Iz Crvenog križa poručuju kako im trenutno nedostaju mesne konzerve, kava, pelene, toalet papir, higijenske potrepštine, riža, brašno i tjestenina.

– Kod naših volontera naši će sugrađani moći donirati, u zamjenu za označene bonove Crvenog križa, novčana sredstva koja prikupljamo u sklopu akcije Solidarnost na djelu – poručuju, dodajući kako se donacije mogu donijeti izravno u prostorije Crvenog križa, u Ulicu Braće Radić 7.

čitam...