VOLONTIRANJE

Crveni križ prikuplja donacije, pogledajte koje su im namirnice potrebne

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

08:53h
0
TC Supernova
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica novu akciju prikupljanja donacija organizira sutra u Trgovačkom centru Supernova od 9 do 13 sati.

Volonteri će dijeliti i letke s popisom najpotrebnijih namirnica, kao što su brašno, riža, ulje, juha u vrećici te higijenske potrepštine. Akcija se i ovaj put provodi u sklopu projekta Volimo volontiranje financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama Đure Estera, Braće Radić i Antuna Nemčića Gostovinskog te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja Koprivnice koje ostvaruju pravo na pomoć u vidu prehrambenih namirnica.