Užasni prizori

ČUDO NA CESTI Vatrogasci i hitna spašavali vozača iz goreće olupine: Suprug me nazvao i rekao ‘Imao sam tešku nesreću, mislim da sam ga ubio!’, a kad ono, prošao je s lakim ozljedama

Došli su vatrogasci i gasili vatru, a hitna ga je nakon toga izvlačila van. Nije mi jasno kako se to moglo dogoditi, rekao nam je susjed.

10:02h
1
Prometna
Foto: Ivan Brkić

Na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene danas ujutro bili su zaista strašni prizori.

Od sudara dvaju automobila, Volvo je uništen do neprepoznatljivosti u dvorištu kuće, srušena ograda, napukao zid kuće, vatrogasci, hitna pomoć…

Jedan je drugome oduzeo prednost, Audiju je stradao prednji kraj, dok je Volvo završio i dvorištu obližnje kuće te se još i zapalio.

– Došli su vatrogasci i gasili vatru, a hitna ga je nakon toga izvlačila van. Nije mi jasno kako se to moglo dogoditi – rekao nam je susjed.

Prometna
Foto: Ivan Brkić

Na mjesto događaja došla je i supruga vozača Audija, koji je zbog potrebe očevida bio u policijskom kombiju. Pokušavala je telefonom doznati kakvo je stanje drugog vozača, no nije uspijevala.

– Suprug me je nazvao i rekao ‘Imao sam tešku nesreću’. Tako je izletio pred njega da je mislio da ga je ubio sudarom, no kada ga je hitna vadila van iz automobila, čovjek je rekao da ga samo noga boli. Nevjerojatno. Zovem hitnu da vidimo kako mu je, ali nitko mi ništa neće reći – rekla nam je potresena supruga.

Neslužbeno doznajemo da je vozač Volva (64) doista samo lakše ozlijeđen, a s obzirom na težinu nesreće i prizore koji su nas dočekali, imao izuzetnu je sreću te je praktički pravo malo čudo što se izvukao samo s lakim ozljedama.

Više detalja o okolnostima bit će poznato nakon policijskog očevida.

Strašna nesreća na Starogradskoj

Gepostet von Epodravina.hr am Donnerstag, 5. April 2018

 

Loading...