Četvrta liga Bjelovar - Koprivnica - Virovitica

U Cvetkovcu derbi Tehničar – Podravac, Picoki dočekuju Viroviticu, a Pitomača Berek, Sabol: Bod u Cvetkovcu bio bi ”kao kuća”

Graničar iz Đurđevca sjajno je ušao u sezonu, ostvarene su tri pobjede u četiri kola i trenutno se nalaze na četvrtom mjestu ljestvice. Ove subote u goste im dolazi Virovitica koja bodove većinom osvaja na domaćem terenu, stoga se Picoki mogu nadati punom plijenu i nastavku dobrih rezultata.

14:36h
0
Nk Podravac - Nk Tehničar
Foto: Ivan Brkić

Slijedi peto kolo Četvrte lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, na ljestvici vodi Tehničar iz Cvetkovca s maksimalnim brojem bodova, 12 iz četiri utakmice. Slijede Papuk i Pitomača sa po deset bodova svaki. Na dnu ljestvice nalazi se Rovišće bez bodove, a na pretposljednjem mjestu, na iznenađenje sviju, nalazi se prošlogodišnji prvak Garić sa samo jednim osvojenim bodom.

Utakmice se igraju u subotu u 16 sati, osim utakmica u Kloštru i Predavcu, one se igraju u nedjelju u 16 sati.

Mladost iz Kloštra Podravskog u nedjelju na svom terenu ugostit će ekipu Slatine. Slatina ove sezone ima dvije pobjede i dva poraza, isto kao i Kloštar. Mladost je u prošlom kolu pobijedila na teškom terenu u Križevcima 0-1 pogotkom trenera igrača Presečana, koji je ubrzo dobio crveni karton zbog nepoštivanja suca. Disciplinski sudac ”odrezao” mu je kaznu od dvije utakmice, što znači da Presečan neće igrati protiv Slatine i Podravca.

U nedjelju također igra i Dinamo Predavac kojem u goste dolaze Križevci. Križevci koji još traže prvu pobjedu ove sezone. Hoće li do nje doći na teškom terenu u Predavcu, vidjet ćemo u nedjelju.

Pitomača je osvojila bod u prošlom kolu u Virovitici, a sada slijedi domaća utakmica protiv Tomislava iz Bereka. Berek ima samo jedan osvojen bod ove sezone i teško će doći do bodova u Pitomači koja ima ambicije završiti u samom vrhu lige.

Graničar iz Đurđevca sjajno je ušao u sezonu, ostvarene su tri pobjede u četiri kola i trenutno se nalaze na četvrtom mjestu ljestvice. Ove subote u goste im dolazi Virovitica koja bodove većinom osvaja na domaćem terenu, stoga se Picoki mogu nadati punom plijenu i nastavku dobrih rezultata.

Derbi kola igra se u Cvetkovcu. Domaći Tehničar na Starom bregu u 16 sati započet će svoj susret protiv virovskog Podravca. Tehničar s vrha ljestvice kontrolira situaciju u prvenstvu, dok se Podravac nalazi na petom mjestu. Podravac je u prošlom kolu u golijadi odigrao 4-4 na svom terenu protiv Zdenke 91, što se smatra neuspjehom, pogotovo zato što je Podravac posljednjih 30 minuta imao igrača više.

U Cvetkovcu derbi Tehničar - Podravac, Picoki dočekuju Viroviticu, a Pitomača Berek, Sabol: Bod u Cvetkovcu bio bi ''kao kuća''
Foto: Matija Gudlin

– Putujemo u Cvetkovec na teški, veliki teren gdje nemamo što izgubiti i bod bi bio ”kao kuća”. Spremni smo, bitnijih izostanaka nema, osim Križanovića kojeg čeka duža pauza. Vratio nam se i Hrvoje Hrženjak, stoga se nadamo dobrom rezultatu. Cilj je vratiti se kći neporaženi. Cvetkovec je favorit za osvajanje naslova, što zbog financijskih sredstava, što zbog postojećeg kadra igrača – rekao je Igor Sabol, napadač Podravca iz Virja.

Četvrta liga Bj – Kc – Vt, 23./24. rujan, 16 sati

TehničarPodravac
Garić – Rovišće
Zdenka 91 – Papuk
Mladost KP – Slatina
Dinamo P – Križevci
Pitomača – Tomislav B
Graničar Đ – Virovitica

Loading...