Cvjećarka Irena Kovačić na čelu Udruženja obrtnika Koprivnica

13:40h
0
Irena Kovačić

Udruženje obrtnika Koprivnica je dobilo novo vodstvo. Nova je predsjecnica Irena Kovačić, cvjećarka iz Koprivnice.

Broj članova skupštine i upravnog odbora je smanjen na 15, odnosno na pet članova.

Za potpredsjednika je izabran Darko Frankol, a u Upravni odbor su osim njega ušli Tatjana Balog, Zoran Ferčec, Željko Panić, Darko Frankol i Zoran Pehnec.

Dosadašnji predsjednik Miroslav Tremski poželio je novom vodstvu puno sreće i uspjeha te kazao da on i dosadašnji članovi upravnih tijela ostavljaju stabilnu instituciju sa viškom prihoda u godini koja je bila jako krizna za cijeli komorski sustav.

Nova predsjednica najavila je slijediti utrte puteve što znači promocija obrtništva u gradu i šire, organiziranje što više strukovnih događanja te pojačanu suradnju sa sličnim institucijama u državi i Europi od čega je na prvom mjestu suradnja sa Obrtnom zbornicom Domžale te usmjerenje ka projektima za sredstva EU.

U skupštinu Udruženja obrtnika izabrani su: Marija Vrabelj, Lidija Vasiljević, Tatjana Balog, Zoran Pehnec, Matija Posedi, Nino Treščec, Dalibor Mlinarić, Darko Frankol, Vanja Đorđević, Stjepan Šalamon, Vlasta Puklavec, Vesna Šubarić-Mujkić, Zoran Ferčec, Vladimir Celiščak, i Darko Pernjak.

čitam...
Loading...