bizarna 2018.

DA NIJE TRAGIČNO, BILO BI SMIJEŠNO Evo priča koje su nas prvo šokirale, a onda dobro nasmijale! Naša je zvijezda legendarna Marija iz Reke

Kako kažu očevici, vozač je bio toliko pijan da ga je policija morala držati na nogama, a još im je lijepo i rekao “Pa kaj ste si tu stali!”.

17:00h
0
časna sestra
Ilustracija // foto: ingimage.com

Nagledali smo se svega u protekloj godini, a moramo priznati da smo se na neke priče dobro i nasmijali. Naravno, riječ je o bizarnim slučajevima iz stupaca cne kronike, koji na kraju, koliko god brutalni bili, ipak dobre završe.

Kraljica bizarnosti i naša definitivna pobjednica ove rubrike je legendarna Marija Landek (65) iz Reke kraj Koprivnice.

Naš je izvjestitelj već s policijom i hitnom tražio njeno tijelo, a ova je gospođa navukla ‘frtun’ i u miru kod kuće kuhala ručak.

Naime, nju je, kad je prelazila prugu, vlak okrznuo i odbacio u stranu. Strojovođa se, čim je mogao zaustavio, prijavio da je nekoga pregazio i brzinom munje su stigle sve nadležne službe, a Marija je već bila kod kuće ni ne sluteći što se događa. Ovo je zaista jedan od itekako rijetkih slučajeva da odemo na ovako stravičan događaj, koji na kraju završi sretno.

Tu je i biser koji se tijekom policijskog očevida nad drugom prometnom, zaletio u policijski automobil te ga odbacio na vatrogasni kamion.

Ne moramo napominjati da su na policijskom autu bile upaljene rotirke i blještajuća svjetla, no to je jednostavno bilo previše za njegove alkoholom narušene vozačke sposobnosti. Kako kažu očevici, vozač je bio toliko pijan da ga je policija morala držati na nogama, a još im je lijepo i rekao “Pa kaj ste si tu stali!”.

Nikako ne možemo zaboraviti naše Brze i žestoke, mladi par u svojoj omiljenoj Hondi za kojima je organizirana potjera po cijeloj županiji, a cura je policiji mahala srednjim prstom iz automobila.

Tu su i brojni macho muškarci koji vole mahati svojim alatom na javnim mjestima, jedna gica i jedan konj te vješt lopov koji je ukrao, ni više ni manje, nego cijeli buldožer.

Naša je zvijezda i baka koja je iz vrtića ‘pokupila’ krivo dijete, što je srećom imalo sretan ishod, a i vozač koji je ‘pokupio’ i razvalio cijeli semafor.

Uvjerite se sami:

FOTO/VIDEO Ženu na pruzi okrznuo vlak, policija i hitna na nogama, a ona otišla doma kuhati

FOTO Njemu nije bila bitna boja svjetla, pokupio je cijeli semafor

VIDEO Gica pobjegla s kolinja i priredila pravi šou na prometnici

[FOTO] KAKAV BISER Pijan ‘ko letva’ zakucao se u policiju na mjestu očevida, jedva stajao na nogama i još im prigovarao ‘kaj su si tu stali’

Mortus pijan okomio se na suparnika i policiju, a oružje je izvadio iz svojih gaća

SVE ZA OSVJEŽENJE Vremešni par skinuo se do gola i pokazao punu raskoš drugim kupačima, morala intervenirati policija

BRZI I ŽESTOKI Cura pokazala policiji srednji prst, njen momak nagazio na gas i natjerali su policiju da ih lovi podravskim prometnicama

Napio se ko letva, skinuo hlače usred kafića i pred svima vitlao svojim ‘alatom’

Navijač se skoro ugušio na utakmici, drugi su ga tresli i oživljavali, no na kraju je sve dobro završilo

FOTO KTC pun policije i vatrogasaca, a kad ono… Nećete vjerovati koji je bio razlog za intervenciju

FOTO Šokirana mještanka uslikala polugole muškarce kako jedan na drugome spavaju u parku kraj crkve: Evo što se događa u Virju u pola bijela dana

Trogodišnjaka u vrtiću dali krivoj baki, dječak je plakao pa nije vidjela da to nije njen unuk, majka Ivana: Mislila sam da ga više nikad neću vidjeti

[VIDEO] NEVJEROJATNO Vozili se ulicom u centru grada, a kraj njih šetao – konj

KAKAV BISER ‘Obukao’ motor automobila svojom jaknom i krenuo u vožnju, nije ni slutio što će se dogoditi

KAKAV KAVALIR Posvađala se sa susjedom, a on skinuo gaće i pokazao joj svoju raskoš

Muškarci se dopisivali na Facebooku, postalo je vruće, krenule su gole slike, a onda i ucjene

VJEŠT LOPOV Vjerovali ili ne uspio je ukrasti buldožer i nestati!

Loading...