KAJ ĆE TI ZAKONI AK SI TATIN SIN

Đakićev sin divljao Pitomačom 150 na sat, u pet dana skrivio dvije nesreće

Zbog izazivanja i bijega s mjesta nesreće protiv Đakića bit će podnijet prekršajni prijedlog

14:36h
0
Foto: Facebook

Ivan Đakić, sin HDZ-ovog saborskog zastupnika i predsjednika HVIDRA-e Josipa Đakića, u samo pet dana skrivio je dvije prometne nesreće za koje se u javnosti do sada nije znalo, javlja portal virovitica.net. Kako navode, za nesreću koju je Đakić 29. listopada izazvao u Pitomači nije znala ni policija, pa su novinari policijskim službenicima prenijeli informacije o incidentu o kojem se po Pitomači navodno priča već tjednima.


Kako piše virovitički portal, nesrećom se u kafiću pohvalio neimenovani Đakićev suvozač, koji je ispričao kako je njegov prijatelj vozio brzinom većom od 150 km/h po naseljenom mjestu. Razlog za divljačku vožnju bila je oklada. Naime, mlađi Đakić se okladio da je tom brzinom moguće proći kroz zavoj pored mosta na kraju Dravske ulice u Pitomači. Policijskim očevidom je ustanovljeno da je Đakić vratolomnom brzinom uletio u zavoj, izgubio kontrolu nad autom i završio na livadi. Stao je tek kada je udario u betonski most, nakon čega se od siline udara vratio na cestu. 

Nastavak priče, kojeg nema u policijskom izvještaju, otkrili su novinari spomenutog portala, a prema njihovim saznanjima, Đakić je u izlijetanju ipak lakše ozlijeđen, a liječničku pomoć zatražio je tvrdeći da se ozlijedio kada je pao. Auto mu je pomogao izvući mještanin koji živi u blizini mjesta nesreće, a koji je naknadno prekršajno prijavljen jer nije prijavio prometnu nesreću. 

Istražujući taj događaj, policajci su doznali da je Ivan Đakić pet dana ranije izazvao još jednu nesreću, za koju je policija znala, ali nije joj bio poznat identitet počinitelja. Kako stoji u policijskom priopćenju, ta se nesreća dogodila 24. listopada u Virovitici, kada je Đakić desnim kotačima auta udario u betonske rubnike prometnog otoka, koje je oštetio. U toj nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Zbog izazivanja i bijega s mjesta nesreće protiv Ivana Đakića bit će podnijet prekršajni prijedlog.

čitam...