Dalić: Iz krize se moramo izvući radom

07:57h
0

090825-gregurina-mPoraz od Karlovca još je aktualan u svim razgovorima navijača Slavena Belupa. Trener Zlatko Dalić svjestan je da je njegova momčad u subotu odigrala ispod svake razine.

– Doživjeli poraz kojeg nismo očekivali, ali smo ga zaslužili i iz njega moramo izvući pouke. Moramo vidjeti da se nogomet ne igra na imena, i samo na to da se izađe na teren, nego se dres mora jako dobro oznojiti da bi se nešto napravilo – izjavio je Dalić.

Odlični Karlovac dominirao je na koprivničkom travnjaku, a s obzirom na broj stvorenih prilika mogao je polučiti i veću pobjedu.

– Bili smo nemoćni, inferiorni u svim segmentima igre, a pri nepovoljnom rezultatu nismo uspjeli stvoriti pritisak. Previše je bilo nesigurnosti, lopti prema natrag, tehničkih pogrešaka, stvari koje je bilo tako lako riješiti, a mi nismo uspijevali. Čestitke Karlovcu na pobjedi, sad se moramo skupiti i pripremiti za Dinamo i nastavak prvenstva. Nema koristi od kukanja, iz krize se moramo izvući radom – poručio je Dalić.

Slaven Belupo danas (utorak) gostuje u Križevcima, gdje će s početkom u 17,30 sati odigrati prijateljsku utakmicu s istoimenim domaćim trećeligašem. Dalić će u Križevce povesti kompletnu momčad, svaki će igrač dobiti po jedno poluvrijeme, a nastupit će i oporavljeni napadač Aljoša Vojnović.